Elizabeth Arden, når du er på farten // Mega magi i mini kapsel

Jeg har, som jer der følger mig dagligt vil vide, haft en del “problemer” med min hud i december og januar. Selvfølgelig har vejret og kulden ikke gjort det bedre. Men jeg har aldrig været plaget af uren hud osv., heller ikke i mine teenageår. En lille bums i ny og næ ja, men ikke noget at gå ned over. Det skulle så komme (i en mild grad) efter jeg fyldte 40 haha! Jeg havde forsøgt mig med øko produkter uden parabener og tilsætningsstoffer for ikke at stresse huden, men lige lidt hjalp det.

Så kom posten mellem jul og nytår (eller var det en forsinket julemand?) med en lille fin pakke. Jeg åbnede den forventningsfuldt, og fandt en lille krukke guld, eller rettere, en guldkrukke fyldt med små gyldne kapsler. Umiddelbart har jeg set disse kapsler masser af gange før, de har nemlig været på markedet i 25 år! Faktisk var det Elizabeth Arden som var den første til at dosere serum i kapsler, så man hverken bruger for lidt eller for meget, men også af hygiejniske årsager.

De så ud som jeg altid har kendt dem, men da jeg begyndte at læse om dem, viste det sig at det er de nye forbedrede kapsler, som derfor har fået et ekstra navn på sig og nu hedder Advanced Ceramide Capsules.

Advanced Ceramide Capsules relanceres i (uge 6) næste uge i denne nye og bedre version. Med “Advanced” foran, gør de det de altid har gjort, bare endnu mere effektivt når det kommer til fugtbeskyttelse og opstramning.

Efter jeg har brugt dem og mærket deres effekt i et par uger nu, kan jeg virkelig anbefale jer de små magiske kapsler. Disse ceramider er lipider, som findes naturligt i huden, men som årene går mister vi dem, hvilket gør huden slappere og mindre modstandsdygtig. Det som kapslerne gør, er at tilføre dem til vores hud igen, så vi kan “være os selv” i meget længere tid, og ældes med ynde.

De indeholder hverken parabener eller parfume, og størrelsen på kapslerne gør at der er nok serum til at behandle både ansigtet og decolletéen (hals og det øverste stykke af brystet) Som min mor altid har sagt, så går ens ansigt helt ned til babsenutterne. Så det stykke må I ikke glemme!

Der gik kun et par dage eller 4 inden min hud atter begyndte at ligne sig selv, virke mere opstrammet og gløden begyndte at vise sig igen. Jeg gad godt vide hvad der ville ske hvis jeg brugte alle deres produkter, når effekten af en lille kapsel kan være så stor!

Hvis du vil gå helt nørdet på den og læse om alle fordelene og teknologien bag, så har du mulighed for det her:

http://www.elizabetharden.dk/

http://www.elizabetharden.com/

En lille lækker menu, på speed-services man kan komme ind og få feks. i frokostpausen, hvis man lige trænger til et boost. Det varer ca. 15 minutter og guess what! Det koster GRATIS! Det er sgu da for læxikum!!

Alle speed services kan fås gratis hele tiden, også allerede fra NU af, så I behøver slet ikke vente til uge 8. De fortsætter endda også med at være gratis efter uge 8.

Alle disse behandlinger kan I få hos jeres lokale Elizabeth Arden forhandler/stand i Magasin, Salling og nu også Illum.

Der bliver nok rift om pladserne, så spørg evt. allerede hvordan deres skema ser ud, når uge 7 begynder. Så burde I være garanteret et lækkert speed-treat i kyndige hænder med lækre produkter.

Jeg selv fik først en smagsprøve på den nye speed servicebehandling med vidundermaskinen “NuFace”, som lanceres i uge 8.

 NuFace sender små bløde lavfrekvente strømimpulser igennem huden, bindevævet og ned til musklerne, som giver ansigtsmusklerne og bindevævet en mini workout, der både kan ses nu og her, og som på længere sigt også strammer huden op. Whats not to like!!

Helt seriøst, så synes jeg at jeg kunne se at jeg havde fået et lille løft efter! Mine kindben virkede mere fremtrædende (som den gang jeg var en ung og stram missekat haha) og jeg havde svært ved at forlade deres stand, uden den. Sådan én står HØJT på min ønskeseddel!!

Efter uge 8 bliver NuFace behandlingen en del af “speed-services” menukortet, og kan fås gratis hele tiden på alle EA stande i hele DK (Magasin, Salling og Illum)

Man kan mærke ganske små impulser, men ingen ubehag

Freya var så sød og god til at forklare, både omkring behandlingerne og deres virkning, men også om produkterne og hvilke min hud ville have gavn af.

Her står hun klar med en serum fyldt med hyaluronsyre og antioxidanter som hun først fordeler over hele ansigtet, hvorefter hun med luft “presser” produktet længere ned i huden end man på normal vis kan. Den hedder “Oxygen Boost” på menukortet.

Det føles dejligt kølende, og man føler at huden er boostet helt enormt efterfølgende

Husk at I allerede nu kan få samme behandlinger helt gratis hos jeres lokale Elizabeth Arden stand, og at NuFace-behandlingen kommr på menuen fra uge 8. Don´t miss it!!

Jeg fik Freya til at vise mig de produkter hun ville anbefale til min 40-årige hud, og deriblandt er Advanced Ceramide Capsules plus Ceramide Eye Capsules, begge uden parabener og parfume.

Jeg vil arbejde mig hen imod at disse lækkerier kommer til at stå fast på min toilethylde. Muuuums!!

#Sponsoreret

#advancedceramidecapsules, #iconicbeauty, #elizabetharden, #youthrestoringserum

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: