Elegante bryn, et smukt syn

IMG_7686

Ud af de tre fede bryn-looks fra L´oreals step-by-step serie, er jeg aller gladest for “Genius” looket som jeg synes både kan “dresses up & ned”. Det er neutralt nok til at gå som et hverdags-look uden at være kedeligt, og fungerer ligeså godt som et aften-look. Hvis man vil have lidt mere drama over aftenlooket, er det bare lige at tegne stregerne lidt ekstra op, og evt. fylde lidt mere farve på. Man kan også forlænge brynet lidt mere og lave kanterne skarpe. Alt der ellers skal til for at understrege de to looks, er hvilken ramme du sætter om dem, ifht. resten af make-uppen, håret og tøjet.

Her viser jeg hvordan jeg kom frem til looket

IMG_7683

Naturlige bryn, inden start

IMG_7687

Det lille enkle sæt med voks, farve, pensel 2-i-1 og en pincet til de små løsgængere.

IMG_7690

Først påføres voksen med den lille skrå pensel. Man kan starte med at påføre voksen og derefter farven, eller gøre som jeg bedst kan lide, først duppe penslen voksen, derefter farven, og så tegne underkanten op og derefter overkanten. Efterfølgende blender jeg stille og roligt farven sammen imellem den øvre og nedre outline

IMG_7688

Mine bryn er ikke så lange som jeg kunne ønske mig, men det er der råd for. Jeg snyder dem altid lidt længere ud imod tindingen. Husk, at I på L´oréals side kan se den nemme og gode guide til hvor brynene skal starte og slutte for at det symmetrisk er lækrest.

IMG_7692

Til sidst bruger jeg den lille rundede børste til at blende, så der ikke er nogle linjer som er for skarpt optegnet. Husk at gøre det blødt og forsigtigt. For eller kan du hurtigt få ødelagt de linjer du lige netop har lavet

IMG_7697 Resultatet af første bryn

And the outfit to match the brows. CLASSIC!

IMG_7809

For mere inspiration on how to, besøg L´oréals hjemmeside som skridt for skridt hjælper dig til ét af de tre looks

Dette indlæg er lavet i samarbejde med L´oreal Paris

Kommentarer

    • Malene
    • juli 6, 2015
    Svar

    Æjjj, du er satme så got daaam hot!!!;)Stort tillykke med brylluppet, har set så mange billeder af dig og du var hamrende flot!!!!

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: