Jewelry For A Good Cause

Skærmbillede 2016-08-17 kl. 22.48.23
I dag var dagen for lanceringen af alle de fine smykker, der er lavet med formålet at støtte en god sag.
Jeg har valgt at overskuddet fra salget af halskæden skal gå til Børnehjælpsdagen, fordi de dagligt, hele året rundt hjælper anbragte og udsatte børn & unge i Danmark, med at skabe lidt af den ballast de skulle have haft med hjemmefra, så de aktivt kan vælge en positiv fremtid, fremfor at lade den negative fortid herske.
Jeg har valgt at tegne en drømmefanger, da den for mig symboliserer de gode drømme. Stjernen med den lille funklende sten repræsenterer barnet, som bliver beskyttet af en ring af voksne, der vil dem det bedste og ruster dem til at de i deres voksne liv, kan få en blød landing som en vægtløs fjer, der langsomt daler.
Den kan bestilles her til kun 499kr
Skærmbillede 2016-08-17 kl. 22.44.21
Jeg var lidt forsinket pga. trafik, så det var hurtige kindkys der blev uddelt da jeg entrerede lanceringen. Der var mødt masser af skønne kvinder op for at se kollektionen og høre vores forskellige historier omkring valget af organisation. Jeg var den sidste som gik på, og efter jeg havde præsenteret mit smykke og fortalt hvorfor jeg har valgt Børnehjælpsdagen, havde jeg lovet at synge min single “Splittet”, som også har en forbindelse til Børnehjælpsdagen. Min pianist Christian Vinten akkompagnerede på smukkeste vis, mens jeg sang. Det var virkelig fantastisk at kigge ud på de mange kvinder, som jeg kunne se blev rørte og flere af dem måtte lige tørre en tåre eller to væk. Det afspejler bare at selvom vi er voksne og har styr på livet, eller sådan da, så bærer vi alle på bagage der kan få os til at relatere til følelsen splittet
IMG_4367
Det var et virkelig hyggeligt arrangement, hvor jeg fik set en masse skønne ladies jeg ikke har set længe. Bla. så jeg Sascha, som jo nu r bosat i USA, og derfor ikke er en man lige sådan støder på i tide og utide. Det var skønt at se hende og mindes dengang vi sammen var i Irak for at synge for de fredsbevarende styrker.
Hun har også lavet en halskæde som støtter Dyrenes Beskyttelse.
IMG_4365
Her er Annemette til venstre, som er damen bag projektet og Katrine som er med til at få det hele til at ske.
Tak for jer
I må undskylde kvaliteten af nogle af billederne, men jeg var ikke den store fotograf selv i dag. Men hvis i når at læse dette indlæg inden kl. 11.30 torsdag d. 18. så tjek mere på Snappen.
I kan også se og høre min optræden som jeg sendte live på Facebook. Husk at følge mig derinde, da det udelukkende handler om musik derinde, og jeg forsøger at sende live fra alt musikrelateret jeg laver
Fælg mig her

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: