Det spiser min hud til morgenmad og aftensmad

FullSizeRender

Jeg har i en lille uge nu brugt produkterne fra Ecooking, og jeg er faktisk ret glad ved dem indtil videre. Det er jo ingen hemmelighed at jeg i næste måned, mere præcist d. 23. september, fylder 40, på selvsamme dag hvor mit album “Timeglas” også udkommer, så der er meget at fejre wehuuuuuuu.

40… jeg hører stadig tallet med mine “Szhirley – 12 år” ører, og synes at det lyder meget ældre end jeg føler mig. Jeg har på ingen måde krise over at blive ældre, det er jo bare tal. Til gengæld vil jeg som de fleste kvinder, gerne stadig have at min hud ikke viser alt for tydelige aldringstegn. Jeg har intet imod smilerynker og linjer, for det er jo netop de ansigter som man kan se har levet og oplevet, der har mest karakter. Dog kan vi nok hurtigt blive enige om at rynker og linjer dannet af store grin og masser af smil, bare er mere charmerende og tiltalende, end dem dannet af sorg og sygdom feks. Det er jo så ikke en faktor man selv kan styre. Men uanset hvor man er i sit liv og sindstilstand, så fortjener vi at pleje og treate os selv, bare en lille smule dagligt.

Jeg plejede i mine yngre dage at være rimelig ligeglad med om jeg lige fik renset ansigt om aftenen, og det sagde mig heller ingenting at have en creme til kroppen og en anden til ansigtet. Jeg kørte bare bodylotion videre op ad kroppen og rundt i ansigtet. Dette var en pinsel for min mor at være vidne til. Hun prøvede gang på gang at fortælle mig hvordan det var vigtigt at finde det rette produkt til ansigtet, så man kunne forebygge på en nænsom og ordentlig måde. Men jeg skulle næsten ramme trediverne før at jeg tog hendes råd alvorligt.

Det er tydeligt at se på min mor på snart 65 (12. september) at hun altid har nurset om sin hud og hendes krop generelt. Hun har tidligt tænkt over at hun skulle bo i dén krop med dét ansigt resten af hendes liv, og det giver virkelig pote nu. Hun er smuk og hvis jeg selv skal sige det, så ligner hun ikke de fleste på hendes alder.

IMG_4379

Foto; Jeanet Rosenkjær Horstmann

Hendes fodspor vil jeg gerne følge i, og derfor sørger jeg for morgen og aften at pleje mit ansigt, som jo går ned til lige over brystet aka décolleté´en.

Jeg kan godt mærke at min hud med årene har brug for mere fugt og “mad” end i mine yngre dage, så jeg har eksperimenteret lidt med kapslerne og de to serummer og fundet ud af at min hud føler sig bedst mættet, når jeg laver en kombination af Super Serum og A-Vitamin kapslerne under dagcremen, og E-Vitamin Serum og Stram Op kapslerne under natcremen. Havde min hud været yngre, kunne det godt være at jeg kunne nøjes kun med serum eller kapsler under cremerne, men der kan jeg mærke at det for min hud ikke er nok. Så jeg fyrer den af og labber det hele i mig, både til morgenmad og aftensmad.

Alle Ecookings produkter kan købes på www.allorganic.dk

Bon appetit

Sponsoreret indlæg

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: