Cover shoot med Ida Wang

IMG_4064

Jeg har mange jern i ilden for tiden og er nødt til at tage én dag af gange, for ikke at få en mindre hjernenedsmeltning. Så jeg ville egentlig have skrevet lidt om at skulle skyde billeder i dag, igår. Var det kringlet forklaret? Nåh, men efter jeg sendte Elton afsted på optagelser kl. 07 imorges! Gjorde jeg mig klar og pakkede de sager jeg skulle have med til shootet, og forlod kolonojseren kl. 07.30.

IMG_4015

Jeg skrev for et par dage siden om Tatiana Andersen Camre, som laver de smukkeste florlette kjoler. Hende besøgte jeg igår, for at låne lidt lækkerier til dagens shoot.

IMG_4057

Jeg mødte pga. trafik en halv time senere ind på Nicci Welsh Academy, hvor Nini stod klar me p-billet, kaffe, dejligt humør og krigsmaling. Vi hyggede mens hun gjorde sin ting og på magisk vis, fik mig til at ligne én, som faktisk havde sovet en masse gode nætter i træk hahaha. Da hun var færdig, sprang vi ind i bilen og drønede hen til den fantastiske fotograf Ida Wang.

IMG_4091

Vi startede med at sætte os ned og tale idéer til shootet igennem. Her er en morgengrim udgave af mine forslag til coveret til min næste single “Morgenstund”.

IMG_4121

IMG_4122

IMG_4088

IMG_4113

IMG_4075

Lidt snapshots fra dagen. HUSK at se med på Snappen (brugernavn; szhirleys) for mere bagom-halløjsovs

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: