ciff-kids messe

image

Denne søndag blev brugt på messe i Forum, nemlig CIFF-kids messen hvor vi kunne gå og opdage alle de labre sager, vi ikke anede at vi drømte om. Mens mor hér som det første denne morgen stod og lurede på MarMar´s nyeste kollektion, boltrede Elton sig i prikker, former og striber af illustrator og tekstildesigner Kristine Mansberg.

image

Bille´s første små sko har stået og kigget på os længe, og mon ikke de snart bliver taget i brug. Det er små mocs fra “By Clara” som vi også mødte på messen. Vi fik lov at lure på de næste ting i støbeskeen, og I kan godt glæde jer.

image

Blev også lidt småforelsket i disse “tjotjalt militjær” med Rap-Tex

image

Billen gik banjo over de mange søde krammedyr fra “Nature Zoo”

image

Selvfølgelig var Nomi højstolen fra Evomove også at finde på messen. Og hey, hvis I lige fiser ind på deres Facebook, så kan I deltage i konkurrencen om at vinde et eksemplar til jeres små yndlinger.

image

Mine øjne kunne selvfølgelig ikke stå for alle de skønne farver og mønstre, og jeg spottede Voksiposen vi selv har i flere farver. Samme stand havde faktisk også de fede pusletasker fra Ida Ising.

image

Jer der følger med på Instagram ved at Billen begyndte at kravle juleaften. Han har siden han var 6 mdr. ligget på alle fire og rocket frem og tilbage, så da han havde gjort det i over en måned og stadig ikke var kommet videre, smed vi et par strømper/knæbeskyttere med gummidutter på ham, fra seje GoBabyGo. Jeg kan virkelig anbefale disse små hjælpemidler til nykravlere.

image

Godteposen var fuld af lir da vi forlod Forum. Specielt var Billen allerede glad for de fede savlesmække med bidegummidut fra NeckerChew, og moderen elsker de fine stofbleer, som egentlig er lavet til at svøbe babyer, derfor er de også lige dét større end normalt. De er fra Aden & Anais. Smække og klude samt den lille piveskildpadde, kan du få hos PreciousToy.

Elton gik i krea-mode da vi ramte matriklen og lavede denne lille lerdue/ugle efter billedet på pakken med Silk Clay.

Skøn dag.IMG_6792

Kommentarer

  • Christina
  • januar 31, 2015
  Svar

  Tusinde tak, jeg har fået 3 børn, men først nu 3 gang synes jeg og ville prøve en;) du har måske kun Classic? Synes jeg har set du har en lækker en nemlig i Leo print. Tror bare de andre måske mere er anvendelige i klapvognen 🙂 dejlig dag til jer

   • szhirleyontheblog
   • februar 1, 2015
   Svar

   Ja, jeg mener min hedder Classic. Håber du finder den rigtige og bliver ligeså glad for den, som vi 😉

  • Christina
  • januar 28, 2015
  Svar

  Hej S. tak for gode fif, har netop købt de skridsikre til minbasse på 6 mdr:)Fif til Voksi, hvad skal der købes Classic,urban eller city?? er i tvivl. Skal bruges til barnevogn og klapvogn. Knus C

   • szhirleyontheblog
   • januar 30, 2015
   Svar

   Orv, der må jeg være dig svar skyldig.. Men umiddelbart tænker jeg at det skal være en som ikke er for stiv i betrækket hehe. Ud fra navnene, lyder city som den der kan noget med både at kunne bruges til barnevogn og klapper. Hvis jeg løser gåden, vender jeg lige tilbaws.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: