Catching Dreams – Min nye smykkekollektion

DREAMS DO COME TRUE

Som mange af jer ved, designede jeg sidste år en drømmefanger halskæde i den gode sags tjeneste. Smykkemærket Jewelry By AD har i et par år lavet kollektionen Jewelry For A Good Cause #JFAGC, hvor de samarbejder med forskellige mennesker som de finder spændende, og som de ved har noget på hjerte(sag). Så da jeg blev spurgt om at lave et smykke og vælge en organisation som overskuddet fra det solgte smykke skulle gå til, tøvede jeg ikke et øjeblik, men takkede straks ja, og valgte at pengene skulle gå til Børnehjælpsdagen.

Børnehjælpsdagen hjælper hver dag året rundt anbragte børn og unge med at styrke deres kompetencer, og give dem redskaber som er med til at ruste dem til at klare voksenlivet.

Dem ville jeg gerne støtte, da jeg synes at de gør et utrolig stort stykke arbejde, og man kan mærke hvordan deres store hjerter banker for disse unge dejlige mennesker.

Egentlig skulle min halskæde kun have været solgt til og med december 2016, da #JFAGC kollektionerne er limiterede, men da den er det bedst sælgende smykke, som fortsat dagligt sælger, besluttede Annemette fra Jewelry By AD og jeg at smykkesalget skulle fortsætte, og at overskuddet fra den forgyldte halskæde fortsat går til Børnehjælpsdagen 

1000 tak til alle jer som har gjort dette muligt ved at støtte og købe drømmefanger kæden. I gør mig utrolig stolt og jeg er jer evigt taknemmelig.

Rigtig mange har efterspurgt den i sølv, og jeg selv havde lyst til at have drømmefangeren både som øreringe, armbånd og fingerringe. Kvinden bag Jewelry By AD Annemette og jeg, talte om det og blev meget hurtigt enige om at lave en lille kollektion i tre forskellige farver, så der er noget for enhver smag.

JEG ER SÅ STOLT OG GLAD FOR RESULTATET

I kan købe smykkerne her

Smykkerne kan bla. købes på min SHOP

Her kan I komme med bag shootet, da vi lavede billeder til de forskellige lækkerier.

Elona Sjögren var bag kameraet og Ulla Glud sørgede for hår og makeup.

Det var et lille sneak peak på billederne som jeg glæder mig til at vise jer snart

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: