Bryn på menuen. Bliv mester og nedlæg byen

 

IMG_7728

Mit navn er Szhirley. Jeg er sangerinde og i høj grad i kategorien ”sminkedukke”. På min blog skriver jeg om min dagligdag, mode, skønhed og en masse andet.

Jeg bor på skønne Vesterbro med min kæreste og mine to børn.

Jeg bliver så glad for alle de nye skønhedsidealer som stille, men sikkert sniger sig ind på os. Først var det kurver der blev mere og mere attraktive da J-lo banede vejen for hofter og mås tilbage i 00´erne, skarpt efterfulgt af bla. Beyonce og andre curvy kvinder. Det gjorde en kortbenet, stornumset pige som mig glad, at der endelig var nogle sunde, mere normale idealer at stræbe efter. For uanset hvor lidt vi forsøger IKKE at lade os påvirke af omgivelser, medier osv. så er det nærmest uundgåeligt. Og ekstra glad bliver jeg over at tendenserne konstant skubber til vores ofte forskruede billede af hvad der er rigtigt og forkert. De fleste af os, med et vist antal år på bagen, ved jo godt at de piger vi ser og beundrer i bladene, ikke en gang selv ser sådan ud, efter deres billede har været igennem diverse billedbehandlinger.

Den nye bryntendens er jeg fuldstændig vild med. Jeg er nemlig vokset op tilbage i 19hundredeOgFyfferpyfferDetErLængeSiden, hvor filmen ”Den blå lagune” med Brooke Shields satte en ny standard for, hvordan bryn også kunne være smukke og sensuelle sådan helt naturlige, og i hendes tilfælde vildtvoksende. Det bed jeg meget mærke i kan jeg huske, nok fordi jeg selv har en del øjenbryn at gi´ af, pga. min fars Israelske rødder. Et par år senere startede en i min optik, fuldstændig forfærdelig bryntendens. Pigerne barberede deres naturlige bryn helt af, for derefter at optegne dem som to u´er vendt på hovedet. Jeg kalder den ”teknik” for den ”overraskede klovn”. Og som om det ikke var nok, så tegnede de dem ofte også op med et gabende mellemrum, som symmetrisk næsten gjorde ondt at se på! Så aaaaaameeeen for eksempelvis Cara Delevingne og hendes skovsnegle som jeg personligt er fan af.

Mange har bedt mig lave en guide til hvordan jeg holder mine bryn. Så jeg kunne ikke være mere tilfreds med at dette samarbejde med L´oréal Paris, er blevet en realitet. Her vil jeg af flere omgange vise jer et par forskellige bryn-looks, som I selv sagtens kan lege med hjemme foran spejlet.

IMG_7724

Her har jeg leget med Brow Artist DESIGNER pennen for at få et naturligt udtryk.

IMG_7702

Til at begynde med er det vigtigt at vælge den farve som ligger tættest på din egen

IMG_7704

Jeg begynder altid med at tegne en bundlinje som jeg starter inderst ved øjenbrynet, og i små forsigtige strøg kører langs det nederste af brynet, hele vejen til enden. Jeg forlænger gerne brynet en smule, da det symmetrisk er pænere.

Derefter gør jeg det samme blot øverst. Her starter jeg dog ikke helt yderst, men en halv til en hel centimeter inde. Når det er gjort, fylder jeg brynet med farve imellem de to outlines. Husk ikke at tilføre for meget farve til at starte med. Det er nemmere at putte lidt mere på end at tage det af.

IMG_7705

Til sidst bruger jeg den lille børste til forsigtigt at blende farven bedre sammen, så det får et mindre tegnet, men mere naturligt look.

Du kan få mere inspiration og læse alt om styling og brynlooks på L´oreals brynsite.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med L´oréal Paris

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: