Brudekjole. What to choose!

Image-1

Waaaauuuuw hvor findes der mange fuldstændig fantastisk smukke og eventyrlige bud på brudekjoler! Jo flere jeg kigger på, jo mere forvirret bliver jeg over hvad jeg egentlig selv præcis har lyst til at have på, på vores store dag!!

Skal den være tætsiddende i en smuk blonde som smyger sig omkring kroppen, eller skal den være mere florlet og drømmende. Den kunne jo også være stor som en ægte prinsessekjole. Eller skal den måske være kort? Boheme eller klassisk? Puha hvor jeg synes det er svært at vælge!

Men et sted skal man jo starte, så jeg tog forbi Lasse Spangenberg den anden dag, for at kigge på blonder. Jeg er ret kræsen på nogle punkter, og det var ikke meget jeg var vild med blandt det ellers store udvalg som den søde blondesælger havde medbragt.

IMG_6004

Jeg ved at jeg helt sikkert ikke vil være hvid brud. Som Britney ville have sunget; “I´m not that innocent”, men jeg skal helt sikkert heller ikke være mega funky og gå for en spraglet sag af en brudekjole. Jeg tror måske at jeg kunne finde på at bevæge mig ud i noget nude/kaffe latté agtigt..

Hmmmmm. Jeg er stadig i tvivl og forvirret..

IMG_5999

IMG_5998

Disse to blev jeg dog lidt varm på. Vi må se hvad det ender med. SpændingHenning!!

Kommentarer

 1. Svar

  Hvis man er på budget i forhold til kjolen så har Zara en ret fantastisk hvid blondekjole for tiden: http://www.zara.com/dk/da/dame/kjoler/se-alle-varer/kjole-i-guipurestof-med-stjerner-c719020p2608004.html

  Den ville jeg nok blive gift i, hvis jeg ikke allerede havde købt en kjole hos Maria Fekih (lidt en anden prisklasse men jeg fik den på udsalg)

  • Kirstine
  • juni 24, 2015
  Svar

  Jeg valgte selv en vintage-kjole herfra: http://mariafekih.com/ – de er super smukke

 2. Svar

  Den nederste med den mørke baggrund er lige i øjet ! hvis du spørger mig 🙂

  • Dalal scheller
  • juni 18, 2015
  Svar

  Ja det må være super svært at vælge stil, farve, form osv. Det øverste billede er ellers super smukt;) Det bliver spændende at se hvad du beslutter dig for 🙂 hvornår skal I giftes?

  • Ulla Christiansen
  • juni 18, 2015
  Svar

  Uh den nederste med de runde palietter

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: