Behind the shoot – Timeglas/Morgenstund

unnamed-3

Da jeg for et par måneder tilbage, skulle have taget nye pressebilleder og lavet singlecover til “Morgenstund” og mit nye album “Timeglas”, allierede jeg mig med en masse dejlige og meget talentfulde ladies.

Jeg tog forbi Tatiana T:A:C aka Tatiana Andersen Camré , som laver de smukkeste luftige, feminine og farverige gevandter, og lånte lidt lækkerier til shootet.

unnamed-1

unnamed-7

Denne kjole er jeg helt og aldeles forelsket i!! Den er et must-have

unnamed-4

Jeg fik ikke taget alle de “bag-om-billeder” jeg havde håbet på, så Maria Angelova som var med til at style mig til “Morgenstund” coveret, fik jeg ikke taget billeder af. Heller ikke mine andre skønne piger, men de ved heldigvis at de er værdsat og at det hele ikke kunne have ladet sig gøre uden dem.

Her er det skønne Nini fra Nicci Welsh Academy, som sørgede for at min make-up og hår var on point

unnamed-10

Behind the scenes

Med fuldstændig fantastiske Ida Wang bag kameraet

unnamed-9

unnamed-8

unnamed-6

Tjek hendes billeder ud, hun har taget billeder af de sejeste mennesker i verden!!

dn_szhirley_timeglas_cover_clean-2

Dette billede blev til coveret. Jeg synes det er smukt som det er, men pga. alle de forskellige streamingtjenester albummet skal ligge på, er man nødt til at censurere noget af den nøgne sandhed væk, for ikke at støde de kropsforskrækkede derude. Så coveret endte med at se sådan ud

dn_szhirley_timeglas_cover06

Dette cover til “Morgenstund” blev til en tidlig morgen v. 05-tiden, med udsigt over Øresund

046a2986-02-square-2400x2400

Ida Wang satte tre sole ind, som repræsenterer Christiania

 

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: