BeautyBuffet, måske min yndlingsbuffet!

Jeg bliver som en af de få heldige, inviteret til arrangementet “Beauty Buffet” to gange om året. Og da jeg jo elsker ELSKER skønhedsprodukter, er jeg SÅ glad for gang på gang at blive forkælet med viden omkring de nyeste lækkerier fra den branche.

Det er Uffe Buchard og Charlotte Torpegaard, som står for arrangementet, og det er altdi super gennemført! Der er lækker fingremad, kølig champagne og de mest mumsede produkter vi bliver præsenteret for af eksperter på området

Her kommer et lille udsnit af alle lækkerierne

Man skal huske også at tage et billede af fotografen ind imellem 😉

Lækkerier fra Elizabeth Arden

Hos Beauté Pacifique fik jeg lavet en hudaqnalyse, som viser at min hud trods min alder og lidt solskader, faktisk er ret godt kørende juhuuuuu

Der venter altid de lækreste mest luksuriøse goodiebags til os, når vi forlader eventet, og dét kan man ikke blive sur over.

Thanks for having me <3

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: