BANGE. Vil du være med i min musikvideo?

Jeg har brug for din historie for at lave musikvideoen til min næste single ‘Bange’

I en tid hvor dét at iscenesætte sig selv på diverse SoMe (Sociale Medier) er hverdag, kan det være svært at føle sig god nok som sig selv.

Hele tiden bliver vi præsenteret for uopnåelige kropsidealer, dyre mærkevarer og de smukkeste ansigter, selvfølgelig smurt ind i diverse filtre. Det kan føles umuligt at navigere i hvad der reelt er ægte. Og selvom de fleste uanset alder godt ved at det man ser på sin skærm ikke har noget med virkeligheden at gøre, gør det det stadig ikke nemmere at føle sig god nok som man er.

Jeg er personligt glad for ikke at skulle vokse op og prøve at finde ud af hvem jeg er, med SoMe omkring mig. For det kan være svært nok i sig selv at finde ud af det, selv uden påvirkning fra SoMe. Jeg tænker dagligt over hvilken indvirkning det må have på mange unge, specielt piger og det gør mig ked af det og bange på deres vegne.

Derfor fandt jeg det også naturligt at hooke op med organisationen GirlTalk.dk omkring min nye single ‘Bange’, der netop handler om alle de ting jeg selv er bange for, så som ikke at være der nok for min familie, ikke at have nok timer i døgnet til at nå det jeg gerne vil osv.

GirlTalk.dk er nemlig en organisation som dagligt hjælper pigerne rundt om i landet, med de spørgsmål og problematikker de måtte have, og det som GirlTalk kan er, at være en støtte i de situationer hvor pigerne ikke kan eller vil dele deres tanker og bekymringer med nogle tæt på

 Ifbm. singlen har jeg er brændende ønske om at få jeres historier med i musikvideoen. Derfor vil jeg blive utrolig glad hvis I har lyst til og mod på at lave nogle kortere optagelser jeg må bruge og klippe sammen til den forhåbentlig fineste og sigende musikvideo. Husk at det naturligvis skal være ok med dine forældre, hvis du er under 18 år.
Det I skal gøre er at optage feks. en situation I jeres liv, som fylder hos jer. Det må både være glade og svære emner.
Der er flere måder du kan vise din situation på, så lad kreativiteten flyde. En nem måde kunne feks. være at skrive nogle sedler/skilte, som I holder op foran kameraet, men det er jer der bestemmer hvordan I vil vise jeres situation og dét I er bange for
Man behøver ikke vise sit ansigt, hvis det gør det nemmere at ‘vise’ hvad man går og bærer på
HUSK at telefonen skal være vandret når I optager, ellers kan videoerne (formatet) desværre ikke bruges
Når I har optaget jeres klip, så send dem til bangevideo@gmail.com. Hvis du er den heldige, tager vi kontakt til dig. Den skal senest ligge hos mig fredag d. 3. marts
I kan også læse om denne nyhed og mit ambassadørskab HER
—-*******—-

HUSK at se med på torsdag, når jeg gæster Go’ Aften Dk, for at tale om sangen, videoen og alle de ting vi går og er BANGE for #Bange #Szhirley #GirlTalkDk #BangeVideo #single #udeFredagD24.februar

Her få I lige den anden video jeg lagde op i fredags, men som af en eller anden grund vil dét blogindlæg ikke virke. Håber det fungerer her

Kommentarer

    • Helene
    • februar 21, 2017
    Svar

    Fedt 🙂

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: