`BANGE´ videoen er ude

 

 

Jeg er stolt over at kunne kalde mig selv ambassadør for www.girltalk.dk, der er en organisation og et chatforum, som dagligt er dét sikkerhedsnet mange ikke har andre steder.

Her kan piger ml. 12-24 finde trøst, støtte, gode råd og vejledning, hos de mange frivillige ungerådgivere, som sidder klar til at lytte og hjælpe.

Dét som oftest sker når man har ondt i sjælen er, at man føler sig utrolig alene. Og at have nogen at tale med, som ikke nødvendigvis ved alt om én i forvejen, kan være lige præcis den hjælp, der skal til for at føle at man kan rykke ved noget i sig selv, og forhåbentlig finde ud af at man måske ikke er så ene om de følelser man går med. Det er SÅ vigtigt at man kan finde et fællesskab. Et sted hvor man ikke føler sig ved siden af eller forkert.

Som mange af jer nok ved, har jeg bedt om hjælp til at få lavet den fineste, mest ægte musikvideo til min seneste single “BANGE”, og derfor har jeg bedt om at nogle af de piger som havde mod på det, ville sende deres tanker og følelser til mig, som jeg kunne klippe sammen til videoen.

Ja undskyld mit sprog, men jeg er helt og aldeles på RØVEN over det disse pigers mod, og kan ikke takke dem nok for den tillid de udviser mig.

  Jeg bukker, nejer og takker jer ALLE fra bunden af mit hjerte for jeres bidrag

Denne video kunne ikke have eksisteret, havde det ikke været for jeres mod og historier

TAK TAK TAK

Her kan I se det endelige resultat

“Bange” ude nu på alle streamingtjenester

Kommentarer

  • M True
  • marts 7, 2017
  Svar

  Hvor er det en god video <3

   • Szhirley
   • marts 7, 2017
   Svar

   TAAAAK

  • Marlene Steengaard Hansen
  • marts 6, 2017
  Svar

  Rigtig god video og sejt gået af pigerne der stiller op. Er virkelig forbavset over de store essentielle emner de står frem med. Er stolt på mit køns vegne.

   • Szhirley
   • marts 7, 2017
   Svar

   Jeg kunne ikke være mere enig <3

  • Mette
  • marts 6, 2017
  Svar

  Virkeligt smukt ægte
  og en fantastisk video
  Tak

   • Szhirley
   • marts 7, 2017
   Svar

   1000 tak <3

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: