Back on the blog

IMG_6378

Det er efterhånden mange år siden at jeg oprettede en blog, med intentionen om at skulle poste dagligt. Så blev jeg mor i 2010, og snart var mine tanker alle andre steder. Jeg er i mellemtiden blevet mor til endnu en dreng sidste år, og mine tanker er stadig alle vegne, men nu er jeg fast besluttet på at dele mange af dem med jer. Jeg er super aktiv på Instagram og ofte bliver jeg spurgt om at uddybe, hvad enten det handler om mine unger, mig selv, musik, min stil, skønhedsrutiner and what not, og så er denne platform vel nok den mest perfekte at gøre det på. Så fremover kan I alle fange lidt mere detaljerede beskrivelser og strøtanker om dit og dat herinde.

IMG_6390

Jeg er ikke den fedeste til at holde barsel, men forsøger mig for tiden alligevel lidt med det. Derfor kommer de fleste af mine posts nok også til at blive fabrikeret med denne unge herre på skødet, eller sovende i barnevognen, mens jeg multitasker som en anden blæksprutte, og virkelig mangler de ekstra arme. Som I kan forstå er jeg konstant på farten og har 1000 jern i ilden, men jeg vil bestræbe mig på at få svaret i så vidt et omfang det tidsmæssigt er mig muligt. Velkommen til, jeg er super glad for at I vil læse med, glæder mig til at hænge med jer på bloggen.

Kommentarer

 1. Svar

  Hej Szirley
  Fedt, at du er begyndt at blogge 🙂 Jeg glæder mig til at følge med.

  Jeg har selv en blog, og har for tiden et tema om powerkvinder, og vil høre, om jeg kan interviewe dig til det over mail?

  Kh. Katrine

   • szhirleyontheblog
   • februar 11, 2015
   Svar

   Det må du. Smid mig din mail 😉

  • Marianne
  • januar 21, 2015
  Svar

  Tillykke med bloggen. det var gået min næse forbi, at du var begyndt igen. vil helt sikkert følge med 🙂

   • szhirleyontheblog
   • januar 22, 2015
   Svar

   Fedt tak ;o)

  • Mette
  • januar 20, 2015
  Svar

  Jubiii

  • Maria L
  • januar 19, 2015
  Svar

  Glæder mig til at følge dig 🙂

  • Natasha Guldborg
  • januar 19, 2015
  Svar

  Fedt !! Glæder mig til at følge dig ! 😀

  • Christine
  • januar 19, 2015
  Svar

  Må jeg være den første til at byde dig velkommen! Jeg så lige på headline, at der sørme var tilføjet et nyt navn ved siden af mascha. Det bliver spændende at følge dig. Jeg har tit tænkt på, hvad din egentlige levevej er. Altså, forstå mig ret, du er med mange steder, og har et par sange i radioen i ny og næ. Men hvad er dit hovedrhverv, hvis du præsenterer dig?
  Jeg glæder mig i hvad fald til at fælge dig, jeg er fast læse gennem mange år hos Mascha, og sidenhen hos Sarah Louise.

   • szhirleyontheblog
   • januar 22, 2015
   Svar

   Taaaak ;o)
   Ja, jeg laver jo aaaaalt muligt forskelligt kreativt. Så heldig er jeg 😉 Snart kommer der ny single og en børnebog til pigerne ml. 7-12 år. Og så arbejder jeg på plade for tiden. Når vi rammer slut maj, så er med endnu en gang med i Tam Tam i Tivoli. Så ved du lidt mere om hvad jeg går og rode med ;o)

 2. Jaaaaaaa 🙂 Hvor skønt at du er hoppet med herind!
  GLÆDER mig til at læse med!!

  Aller venligst
  Tanja

   • szhirleyontheblog
   • maj 22, 2015
   Svar

   ;o)

  • Emilie
  • januar 19, 2015
  Svar

  Hej Szhirley
  Opdagede lige din blog, hvor er det dejligt man kan følge dig her 🙂
  Det er altid hyggeligt at følge dig på instagram, du for mig altid til at blive glad og “tryg” på en måde 🙂 hilsen Emilie

   • szhirleyontheblog
   • maj 22, 2015
   Svar

   Hvor er du dog sød! Tak 😉

   • szhirleyontheblog
   • januar 22, 2015
   Svar

   1000 tak Emilie. Det var sødt sagt ;o)

  • Jane
  • januar 19, 2015
  Svar

  Hej Szhirley,
  Jeg glæder mig til at følge din blog, på disse billeder falder jeg over en lækker mad og en charmerende lille charme trold…ja, det er din søn jeg mener 🙂

   • szhirleyontheblog
   • maj 22, 2015
   Svar

   Taaak 😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: