All grown up

IMG_5952

Jeg har længe leget med tanken om at klippe en god chunk af mit hår og gå tilbage til korte naturlige negle. Selvom nogen måske tænker at det da er det nemmeste i hele verden, så ligger meget personlighed, kvindelighed og identitet ofte i håret hvis du spørger kvinder. For mit vedkommende havde jeg det også sådan med neglene. Jeg er kendt for at være en af dem der rocker Danmarks mest funky og cray cray nail art, selvfølgelig lavet af den bedste, Sofie Kaas fra Take Care i Hellerup.

Jeg har måske gået og bygget modet op over det sidste års tid! Og pludselig kunne jeg mærke at nu var tiden inde. Jeg har ny musik på vej. Jeg føler på mange punkter at jeg har taget et lille kvantespring, og det skulle fejres med en form for markering. En streg i sandet. En ændring af min selvopfattelse, og endda måske jeres.

Så jeg ringede til mine to dygtige piger og forberedte dem på mine tanker. Både Sofie som laver mine negle var på, og Gitte aka Lucy som jeg kalder hende, syntes at det var en fantastisk idé.

Chop chop!

IMG_5826

Jeg havde hele dagen op til min klipning haft lidt sommerfugle i maven over om jeg overhovedet turde klippe det, når først jeg sad i saksen så at sige. Men det viste sig ikke at være svært, OVERHOVEDET! Det føltes nærmest som en lettelse! Det havde jeg ikke ligefrem regnet med..

IMG_5821

Jeg bliver altid klippet og farvet hos Mugshot

IMG_5840

Nu glæder jeg mig hver dag over at kigge på mine mere naturlige negle og mit lettere hår.

Måske er jeg ved at blive voksen!?!!

Kommentarer

 1. Svar

  Wauw, Szhirley!

  rockguitaristen.wordpress.com

   • szhirleyontheblog
   • juni 15, 2015
   Svar

   1000 tak

  • Laura
  • maj 23, 2015
  Svar

  Du ser skide godt ud, og hvis du fortryder, vokser det jo ud igen. Men pift pift siger jeg bare.

   • szhirleyontheblog
   • maj 25, 2015
   Svar

   1000 tak 😉 Og nemlig, det var også det jeg sagde til mig selv da jeg endelig besluttede mig for at gøre det. Men jeg er gået hen og blevet SÅ glad for det, så den frisure får lov at blive lidt 😉

  • Malene
  • maj 19, 2015
  Svar

  Det er simpelthen så pænt til dig:) Du er helt naturlig smuk og helt din egen…med din sprudlende personlighed kan du bære alt;);)
  Kh

   • szhirleyontheblog
   • maj 19, 2015
   Svar

   1000 mange tak 😉

  • Sandra
  • april 19, 2015
  Svar

  Hvor ser du bare smuk ud!

   • szhirleyontheblog
   • april 19, 2015
   Svar

   Hvor er du bare sød. 1000 tak Sandra 😉

  • Jane
  • april 17, 2015
  Svar

  Hej Szhirley,

  Dette er ikke ment som kritik (…og dog), men når du svarer på en kommentar på din blog, ved jeg ikke om du gør et eller andet forkert – eller undlader at gøre noget, fordi man ved nemlig ikke hvilken kommentar du svarer på. På andre blogs kommer svaret umiddelbart under kommentaren. Måske man skal trykke på “svar på kommentar” ??

   • szhirleyontheblog
   • april 19, 2015
   Svar

   Gud hvor skørt! Tak.
   Nu ved jeg jo så ikke om du overhovedet får svaret, men det var jeg ikke opmærksom på. Så det er jeg glad for at du skriver.
   Håber du ser dette svar. Lad mig vide om det stadig er på samme måde. Hvis, tager jeg lige fat i en kyndig computer person og prøver at få det løst.
   Tak 😉

  • Diana
  • april 16, 2015
  Svar

  Stadig damn hot

   • szhirleyontheblog
   • april 16, 2015
   Svar

   1000 tak

  • Jane
  • april 16, 2015
  Svar

  Voksen og følsom :smiley: :ok_woman: men det er rigtig pænt ud. Flotte negle og håret ser også rigtig smart ud, glæder mig til at se flere fotos af det. Nogle gange trænger man bare til noget nyt og det er jo absolut ikke rigtig kort, det kan sagtens stadigvæk sættes op. Tillykke med dit nye hår i hvert fald!

   • szhirleyontheblog
   • april 16, 2015
   Svar

   1000 mange tak

  • christina
  • april 16, 2015
  Svar

  hihi kender det, har selv lige fået klippet en masse af, men det føltes godt. Ps du ser som altid skide godt ud. 🙂

   • szhirleyontheblog
   • april 16, 2015
   Svar

   Fedt!! Mange tak

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: