90 dage med Imedeen

unnamed-4

Hold nu op hvor tiden lige fløj afsted! Jeg står og kigger på den sidste pakke med Imedeen, og kan næsten ikke forstå, hvor de sidste tre måneder er blevet af. Jeg har nemlig i den tid haft mulighed for at afprøve Imedeen, som min mor igennem min barndom altid talte om, og de har helt klart sat deres aftryk, på den lækre måde.

unnamed-2

Min hud føles mere spændstig og min glød er on point, selvom jeg er så bleg som jeg overhovedet kan være lige nu. Min mor kommenterede på min hud forleden, da jeg sad uden sminke på (ligesom på disse billeder), og syntes at den så forbedret ud. Så det er ikke kun min egen fornemmelse. De er gået hen og blevet en fast del af min daglige skønhedsrutine

unnamed-1

Faktisk lagde jeg den anden dag mærke til at huden på mine ben nu føles mere blød end den plejer, når vejret skifter. Det må jo også have noget med tabletterne at gøre! Så jeg har tænkt mig at fortsætte, da jeg jo ikke bare kan stoppe nu hvor jeg om et par dage ikke har flere tilbage.

unnamed-6

Man behøver ikke at være “gammel” for at begynde på Imedeen og få resultater. De har nemlig lavet et produkt til de fleste aldre, så til dig som gerne vil tilføre din hud lidt ekstra lååååv, vil jeg anbefale dig at tjekke ud hvilket produkt, som passer til netop din alder og hud. Det kan du gøre her

unnamed-3

#Sponsoreret #SkønhedIndefra #ImedeenDk

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: