30.000 til Børnehjælpsdagen

I onsdags havde jeg en virkelig optursdag. Det var nemlig dagen for overrækkelsen af de intet mindre end 30.000 kr I alle har været med til at samle ind, ved jeres køb af drømmefangerhalskæden til Børnehjælpsdagen

Det hele startede med at jeg blev spurgt om at designe et smykke, hvor overskuddet ville gå til den organisation jeg havde lyst til at støtte. Mit valg faldt på Børnehjælpsdagen, da jeg har kæmpe respekt for det arbejde de hver dag året rundt, brænder for at udføre, for at hjælpe og støtte udsatte børn og unge.

Jeg elsker drømmefangere og syntes at netop den ville være perfekt ifht. historien jeg gerne ville have at smykket bar på. Så stjernen med den lille sten i midten repræsenterer barnet, som bliver holdt og beskyttet af ringen omkring, som repræsenterer de voksne fra Børnehjælpsdagen, som passer på dem og forsøger at forberede dem med alskens slags værktøjer, så de når de når myndighedsalderen og senere er klar til at flyve hjemmefra, ikke falder hårdt ud i livet, men daler langsomt og falder blidt som en fjer når de lander.

Der findes SÅ mange flere oversete skæbner derude end vi umiddelbart lige går og tror, og det kan mit moderhjerte SLET ikke klare! Så selvom jeg som en anden Peter Pan helst gerne vil redde verden på en gang, hvilket er umuligt, men jeg vil gøre hvad jeg kan for at hjælpe så meget som muligt, hvor jeg kan.

Jeg var sidste år rundt på forskellige opholdssteder for at få et lille indblik i hvordan deres verden er, når nu deres egne ikke magtede dem, og Børnehjælpsdagen som sikkerhedsnet greb dem, og det gjorde STORT indtryk på mig!!!

Jeg er så UTROLIG STOLT over at mit smykke er faldet i så manges smag derude, hvilket har resulteret i, at vi kunne overrække den store check. 30.000 kr.

Det er mange penge, men der er altid brug for flere, og derfor gør det mig endnu mere glad, at Annemette fra Jewelry By AD, som samarbejdet er med, besluttede at smykket istedet for at udgå efter normal #JewelryForAGoodCause2016 perioden sidst på året, fortsætter. Det vil sige at halskæden kommer til at kunne købes i hele 2017, og selvfølgelig går overskuddet stadig til Børnehjælpsdagen. Jeg håber at I vil være med til at sprede ordet, så vi forhåbentlig sidst på året atter kan overrække en dejlig check til dem.

Kæden kan købes på min shop og hos JewelryByAD, men er lige nu i restlager. Den kommer ganske snart igen, og vil man være sikker at få fingre i en fra næste sending, så forudbestil den hos JewelryByAD med det samme

Til at tage imod pengene var Amanda og Nicole, to unge som har fået støtte fra Børnehjælpsdagen, mødt op.

De delte deres rørende historier med os, og jeg må indrømme at tårerne skulle holdes tilbage et par gange! Tak for jer to modige piger. Jeg ønsker jeg ALT godt fremover, og håber at livet her fra bliver meget nemmere for jer. Det fortjener I VIRKELIG! Ligesom rigtig mange andre børn og unge, der dagligt bliver udsat for så meget uretfærdighed de på ingen måde fortjener.

Læs også Børnehjælpsdagens artikel om vores dejlige møde HER 

Pigerne fik en lille gave hver udover halskæden, nemlig en ring som fra “Catching Dreams” kollektionen jeg netop har lanceret. I kan se hele kollektionen her

HUSK at I støtter Børnehjælpsdagen hvis I køber den guldbelagte halskæde

Kommentarer

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: