Ud af mit hus, LUS!!!

Vi har aldrig før været ramt af lus. Heller ikke da Elton gik i vuggestue/børnehave, hvor jeg op til 100 gange har set opslag, hvor de har informeret om at de har været plaget af lus. Men ligeså snart Elton startede i skole, så gik det fuldstændig amok!! Vi har seriøst haft lus og behandlet omkring 6 gange på små 3 måneder! Vi har brugt Hedrin Once og forebyggende sprays, men lige lidt har det hjulpet, og jeg er ved at gå ud af mit gode skind efterhånden!!

Dem af jer, som følger mig på Instagram og Snap, har nok set at vi gang på gang har siddet med kur i håret. Og pga. min åbenhed omkring de små lortekræ, har jeg fået SÅ mange fantastiske råd fra jer. Så 1000 tak for det.

Det har resulteret i at vi nu går all in på at bruge de produkter, som har dufte i sig, som lus eftersigende ikke skulle kunne lide.

Så Krible Krable shampoo fra Cool Kidz indeholder TeaTree Oil, og den skulle være perfekt som forebyggelse til ungerne. Specielt er den endnu lækrere, da den hverken indeholder det ene eller andet puha, som kan skade ungerne.

I kan finde den lige her

Til mit hår har jeg af en sød Instagrambruger fået anbefalet Keune (udtales Køjne) med lavendel, da det er en duft de også virkelig hader de små lus.

Den kan fås her hos hairtech.dk

Det sidste våben jeg har købt til at vinde kampen over de små sataner, er denne elektriske tættekam, som skulle være super effektiv. Den skulle simpelthen via et lille elektrisk stød, dræbe både æg og levende lus. Den glæder jeg mig til at gå i krig med, so to speak!!

Den har jeg bestilt her

Til sidst har jeg købt TeaTree Oil fra helsekosten, så jeg selv kan lave forebyggende spray, plus lige at snige et par ekstra dråber i de nye produkter.

VI VIL IKKE HAVE LUS MERE – NOGENSINDE!!!

Kommentarer

  • Maiken
  • december 17, 2016
  Svar

  Du kan også med fordel gøre det til en vane at putte balsam i drengenes hår hver gang de skal i bad og så kæmme godt og grundigt. De små bæster kan nemlig ikke sidde fast i håret når der er balsam i mens man kæmmer. Hilsen pædagogen der også hader de små bæster

   • Szhirley
   • december 19, 2016
   Svar

   Vi har simpelthen været alle gode gamle tricks igennem, plus nye hahaha, men nu har vi vist fået 100% styr på de små bæster. Vi har nu 3 forskellige kamme, en elektrisk og alskens produkter, som kan overmande dem 😉

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: