Salaten til din weekendmad

IMG_4519

Uanset hvad du har tænkt at du skal spise i denne weekend, så er jeg ret sikker på at denne salat vil passe godt til.

Det du skal bruge er:

Broccoli

2 æbler

Et bundt asparges

Pinjekerner

Og til dem af jer som kan lide og tåle løg, så er forårsløg lækre også at putte i.

IMG_4526

Chop æbler og asparges op. Det er helt op til dig om du bedst kan lide dine asparges rå eller foretrækker enten at dampe eller stege dem let. Jeg elsker selv at stege dem hurtigt, i en lille smørklat med lidt salt på.

Kog, steg eller damp broccolibuketterne ganske let, så de stadig har bid og ikke bliver slattenbløde. Lad dem evt. stå og køle af, men salaten er faktisk også lækker varm.

Pinjekernerne steges på en tør pande. Gå endelig ikke væk fra dem og tro at de kan passe sig selv, for når panden først er varm, går det stærkt.

FullSizeRender

Du kan bruge den dressing du elsker mest, men et forslag kunne være denne

IMG_4540

Du skal bruge;

En god olivenolie – 1 dl

Hvidvin eller æblecidereddike – 1/2 dl

Dijonsennep (jeg havde ikke andet end denne i køleskabet) – 1 spk.

Ahornsirup (Jeg havde kun blomsterhonning) – 1/2 spk

Et fed hvidløg

Salt & peber

Pisk eller ryst det hele sammen, og vupti

Kommentarer

Skriv kommentar